از امـــشب عشق تنــــها مي شـود                        زخــــــم سهم فرق مـــولا مي شـود
آفــــتاب عشــق گلگون مي شـــود                        ســينه ي سجاده پرخون مي شـــود
پشت نخل آرزو خم مي شـــــــــود                         داغ حــــسرت ســهم آدم مي شـــود
جــــــاده مي ماند غريب و بي سوار                       ذوالفـــقار عـــدل مـــي گـيرد غـــبــار
شهادت مولا امير المؤمنين تسليت باد.

برگزاري اولين همايش دانش آموزي پايه چهارم

اولين همايش دانش آموزي پايه چهارم در محل سالن اجتماعات مدرسه در تاريخ 93/4/11 برگزار شد . در اين همايش بعد از تلاوت قرآن و پخش سرود ملي ، جناب آقاي حديدي مشاور تحصيلي مدرسه شروع به سخنراني كردند . ايشان ضمن بررسي كنكور 93 به مسائل انگيزشي و علاقه اي دانش آموزان پرداختند و دانش آموزان خواستند كه عوامل حاشيه اي را كنار بگذارند كه مهمترين آن ها تلفن همراه ، دوستان اجتماعي و ... بود. همچنين دومين همايش مدرسه نيز در تاريخ 93/4/16 با اهداف ذكر شده تشكيل گرديد .

مراسم بزرگداشت روز معلم

آدرس : تهران، بلوار كشاورز، خيابان فلسطين، روبروي خيابان دمشق