رادوي راهيان نور در تنگه مرصاد

مراسم صبح گاه در پادگان شهداي بازي دراز ، سر پل ذهاب

اردوي راهيان نور هم اكنون در قصر شيرين 1939/08/07

اعزام اولين راهيان نور منطقه 6 به ميزباني دبيرستان شهيد مطهري

به گزارش روابط عمومي مدرسه , اعزام اولين راهيان نور منطقه 6 به ميزباني دبيرستان شهيد مطهري امروز با شور  و حال بسيار خاصي برگزار گرديد در اين اعزام با شكوه 10 اتوبوس راهيان نور عازم جبهه هاي غرب گرديدند كه سهيمه ي هر مدرسه به قرار زير است .

دبيرستان شهيد مطهري تعداد 5 اتوبوس و دبيرستان هاي جاويدان ,ايت الله سعيدي ,شاهد مبشر , سرزمين پارس و هنرستان نمونه رسالت هر كدام تعداد يك اتوبوس.

شايان ذكر است در اين سفر قرار است دانش آموزان از مناطق قصرشيرين ,بالا دراز و منطقه عملياتي مرصاد ديدن نمايند.

برگزاري سومين جلسه انجمن و اولياء دبيرستان شهيد مطهري

به گزارش معاونت پرورشي مدرسه, سومين جلسه انجمن و اولياء دبيرستان شهيد مطهري براي اولياء محترم پايه سوم دبيرستان با حضور سركارخانم دكتر دهقان مشاور ارشد و روان شناس برجسته خانواده ي منطقه در محل سالن اجتماعات مدرسه با حضور پرشور اولياء محترم برگزار گرديد.

برگزاري اولين كرسي آزاد انديشي مدرسه اي

كرسي آزاد انديشي مدرسه اي ,براي اولين بار در دبيرستان شهيد مطهري رقم خورد به گزارش معاونت پرورشي دبيرستان شهيد مطهري و به نقل از آقاي كمالي پناه مدير محترم مدرسه,كارگاه فلسفه به روايت ايراني ,اسلامي در راستاي كرسي هاي آزاد انديشي براي نوجوانان , براي اولين بار در مدارس ايران , در مدرسه شهيد مطهري منطقه 6 برگزار گرديد.

براي مشاهده متن كامل خبر اينجا كليك نماييد .

پيمان نامه ي غدير در محيط حياط  دبيرستان شهيد مطهري نصب گرديد و دانش آموزان مدرسه با اشتياق فراوان آن را امضا نمودند.

برگزاري عيد جشن بزرگ غدير

به مناسبت عيد ارزشنمد غدير گروه معاونت پرورشي مدرسه با دعوت از مداحان, جشن باشكوهي در محل نمازخانه ي مدرسه برگزار نمودند.

جلسه ي قرآن و هيئت محبان الزهرا ي مدرسه شهيد مطهري

هر هفته بصورت منظم روزهاي سه شنبه ساعت 14/30 الي 15/30

در محل نمازخانه ي مدرسه برگزار مي گردد.

***براي مشاهده راهبرد اينجا كليك كنيد ***

آدرس : تهران، بلوار كشاورز، خيابان فلسطين، روبروي خيابان دمشق